İSTANBUL / SİLİVRİ - Selimpaşa Ahmet Ziylan Ortaokulu

May

Okulumuz Özel Eğitim Öğretmenleri tarafından Engelliler Haftası münasebetiyle Öğrencilerde  farkındalık oluşturması için panoları hazırladılar.

Ara

20-27 Aralık Mehmet Akif Ersoy'u Anma Haftası kapsamında okulumuzda 'Türk'ün Özü, Akif'in Sözü' temalı pano etkinlikleri düzenlendi.

ÖĞRETMEN-VELİ GÖRÜŞME GÜN VE SAATLERİMİZ

Eğitim ve öğretimin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi, öğrencilerimizin başarısı ve disiplini için okul-aile işbirliği çok önemlidir. Veli ve öğretmen görüşmesi, bu işbirliğinin en önemli unsurlarından biri olarak kabul edilir.

Sayın velilerimizden hem kendi çocuklarının hemde diğer çocukların eğitim öğretim zamanından vakit alınmaması için aşağıdaki öğretmen-veli görüşme saatlerine titizlik ve anlayış göstermelerini bekliyoruz.
Önemle duyurulur.

Ekm

02.11.2023 Perşembe günü Saat 15.40 da okulumuzda Okul Aile Birliği toplantısı yapılacaktır. Tüm velilerimiz davetlidir.

Ara

Bilge Kunduz etkinliğine katılan öğrencilerimize katılım belgeleri dağıtıldı. En yüksek puanı alan öğrencimiz Efe ERDOĞAN oldu. Öğrencilerimize katılımları için teşekkür ediyoruz.